systemisch Coachen


 

 

Ervaar je iets als uitdagend of lastig in je werk,  je relatie of op gezondheidsvlak en wil je hier eens op een andere manier naar kijken? Een systemische kijk op je vraag kan het inzicht bieden dat nodig is om belemmerende patronen te doorbreken.

 

Wanneer je een vraag hebt, plannen we twee à drie gesprekken samen in om jouw vraag te verkennen en je systemische blik te openen. We maken gebruik van tafelopstellingen en het werken met bodem-ankers. In plaats van erover te praten, wordt de vraag letterlijk in de ruimte neergezet en ervaar je zelf wat je tegenhoudt of wat er nodig is. Zo'n opstellingsbeeld maakt het onbewuste zichtbaar en kan erg verhelderend werken.

 

 

Kosten

Een sessie kost €120,-. De duur kan variëren van 75 tot 90 minuten.

 

Locatie:

De eerste afspraak zal in Den Haag plaatsvinden, waar ik mijn praktijk heb. Daarna is eventueel online afspreken mogelijk.

 

 

Mijn naam is Brenda Zwinkels. Ik werk inmiddels 25 jaar als logopedist-stottertherapeut in Den Haag.

 

Vanuit eigen interesse heb ik verschillende opleidingen gevolgd in systemisch werk, dialoogcirkels begeleiden en holding space. Meer weten hebben van mijn achtergrond en hoe mij dit vormt als therapeut, heeft mij veel gebracht. Met name op het vlak van behoud energie, eigen verantwoordelijkheid nemen en grenzen aangeven.

 

Ik heb de vertaalslag gemaakt hoe dit werk te integreren is in het werken met cliënten. En hoe je als (zorg)professional goed voor jezelf blijft zorgen. Vanuit mijn enthousiasme om collega's hierover te leren, heb ik mijn opleidingsinstituut Davotes opgericht.  

 

Ik heb ervaren dat mensen naast leren in een groep, ook één op één begeleiding prettig vinden. Wees welkom om in twee of drie sessies samen systemisch naar jouw vraag te kijken.

 

Werken vanuit verbinding