Online dialoog event


                  Drieluik:    Eenzaamheid -   Vertrouwen   -   Stilte

 

 

 

De tijd nemen om verbinding te maken met wat voor jou nu wezenlijk is, op dit moment. Ruimte maken voor jezelf en vertragen om op te merken wat nu nodig is. Tijd nemen om met je aandacht naar binnen te keren. Vanuit de ontmoeting met elkaar:

  

We nodigen je uit om deel te nemen aan de Drieluik Online Dialoog: drie avonden, waarop we vanuit een klein verbindend opstellingsformaat met elkaar in dialoog gaan over de thema’s :

Eenzaamheid - Vertrouwen - Stilte
Het zijn avonden, waarop we ons in dialoog met elkaar kunnen laten raken en inspireren  en om eigen vragen mee te laten resoneren. 
We kiezen bewust voor ‘nu’: we willen graag over thema’s uitwisselen die ‘nu’, in deze tijd, voor de meeste van ons meer of minder op de voorgrond treden.

  

 

Eelco de Geus leidt deze avonden kort in met een opstelling die ieder voor zich met eigen symbolen kan doen. Van daaruit begeleiden Brenda en Eelco gezamenlijk de dialoog rondom het betreffende thema.
Gaandeweg oefenen we dialogische principes met elkaar en wordt duidelijker wat dialoog kan betekenen, voor ons eigen persoonlijke leven.

  

Drie avonden:

  

Maandagavond 19 april: Eenzaamheid – Nu                                                                

Wat voor plek heeft eenzaamheid in ons leven, en hoe ga jij er mee om? Wat is de pijn van eenzaamheid en wat is de waarde?

 

 

Maandagavond 17 Mei : Vertrouwen -Nu                                                                              
Wat betekent vertrouwen voor jou, hoe is het ermee gesteld, wat heeft het nodig? Vertrouwen in jezelf? De ander? De wereld?

 

 

Maandagavond 7 juni: Stilte -Nu                                                                           
Wat is stilte, waar is ze en wat doet ze met ons? Welke kracht gaat ervan uit en hoe kunnen we daar toegang toe krijgen? Waar is de stilte in jouw eigen leven?

 

 

Er is plek voor max 16 deelnemers. De Drieluik wordt als reeks aangeboden waardoor er alle avonden een vaste groep deelneemt en de dialoog nog meer diepgang kan krijgen.

 

 

Kosten: €175,- *

 

Tijd: 19.00 uur tot 21.00 uur

 

Begeleiders: Eelco de Geus en Brenda Zwinkels

 

 

Na afloop ontvang je een bewijs van deelname met 6 SBU.

 

Je hebt geen ervaring in systemisch-dialogisch werk nodig om deel te kunnen nemen aan deze Drieluik. Voor ieder toegankelijk die met dialoog verdieping wil aanbrengen in zijn/haar leven.

 

* Davotes is een erkend opleidingsinstituut en daarmee vrijgesteld van BTW.


 

v


Werken vanuit verbinding