vertraagdag

met juriaan galavazi

 

 

Als je goed voor jezelf zorgt, kun je goed voor anderen zorgen. Je kunt immers alleen geven wat je hebt. Het klinkt zo vanzelfsprekend en toch lijkt het makkelijker om de ander centraal te stellen. Je bent waarschijnlijk niet voor niets zorgverlener geworden omdat je anderen graag helpt.

 

Wanneer neem jij werkelijk de tijd om op je eigen handelen te reflecteren? Om te onderzoeken wat jij nodig hebt om je werk als zorgverlener efficiënt en met behoud van energie te blijven doen?   

 

Stel je voor: één dag uit alle snelheid en hectiek. Een vertraagdag waarin JIJ en JEZELF centraal staan. Gun jezelf de tijd om op donderdag 28 mei 2020 naar            DE VERTRAAGDAG te komen in Delft.

 

Wat kan DE VERTRAAGDAG je opleveren?

 

   ·         Verbinding tussen hoofd en lijf

   ·         Luisteren naar wat je lijf te zeggen heeft

   ·         Eigen verantwoordelijkheid nemen

   ·         Omgaan met oordelen en meningen

   ·         Rust en ruimte

   ·         Nieuwe inzichten over de plek die een hulpvraag kan innemen

 

Programma:

Brenda Zwinkels heeft Juriaan Galavazi uitgenodigd op DE VERTRAAGDAG om het ochtendeel te verzorgen. Juriaan neemt je mee in zijn visie op klachten en laat je contact maken met hoe je jezelf waarneemt. Bewustwording over hoe je in relatie tot jezelf bent. 

In de middag pakt Brenda met systemisch-dialogisch werk door op wat er in de ochtend in beweging is gezet. Vertragen om meer tot de kern te komen. Zij maakt hierbij gebruik van dialogische oefeningen en kleine opstellingsformaten om je met nieuwe inzichten naar huis te laten gaan.

 

 

Datum: Donderdag 28 mei 2020 van 9.00 uur tot 17.00 uur. Aanvang 8.30 uur met koffie/thee.

Locatie: De Vijverschie in Delft

Kosten: €195,- * inclusief koffie/thee, uitgebreide lunch en certificaat van deelname met SBU (geen geaccrediteerde punten).

Deelnemers:  DE VERTRAAGDAG is specifiek bedoeld voor zorgverleners in begeleidende en adviserende beroepen.  Het maximaal aantal deelnemers is 25.

 

 

*Davotes is een erkend opleidingsinstituut door het CRKBO. Er wordt daarom geen BTW berekend.

 

Brenda Zwinkels is logopedist-stottertherapeut en eigenaar van het opleidingsinstituut Davotes. Met regelmaat geeft en organiseert zij (geaccrediteerde) nascholing aan zorgverleners. Deelnemers worden uitgenodigd om op hun eigen handelen te reflecteren, om daarmee als professional te groeien. Anders kijken naar klachten vanuit systemisch-dialogisch perspectief. 

Juriaan Galavazi is arts en coach. Jaren geleden heeft hij het roer in zijn praktijk volledig omgegooid na zelf een burn-out gehad te hebben. Hij heeft zelf aan den lijve ervaren dat symptoombestrijding middels bijvoorbeeld medicatie geen structurele oplossing biedt wanneer de werkelijke oorzaak van de klacht niet aangepakt wordt. Onlangs kwam zijn boek uit: 'Van klacht naar kans', zie ook https://dokterjuriaan.nl/.