Opstellingsavonden


 

Opstellingsavonden

 

Ervaar je iets als uitdagend of lastig in je werk,  je relatie of op gezondheidsvlak en wil je hier eens op een andere manier naar kijken? Een systemische kijk op je vraag kan het inzicht bieden dat nodig is om belemmerende patronen te doorbreken.

 

Deze avonden zijn bedoeld voor ieder die geïnteresseerd is in opstellingenwerk en kennis wil maken met systemisch-dialogisch werken. Je kunt deelnemen als vraaginbrenger, representant of belangstellende.

 

Wanneer je een vraag hebt, plannen we eerst een gesprek samen in, om jouw vraag te verkennen en je systemische blik te openen. Daarna werken we op de opstellingsavond met jouw vraag. Er is op zo'n avond ruimte om met 2 vragen te werken. In plaats van erover te praten, wordt de vraag letterlijk in de ruimte neergezet en ervaar je zelf wat je tegenhoudt of wat er nodig is. Als representant neem je deel aan de opstelling van de vraaginbrenger. Als belangstellende kun je vanaf de zijlijn meevoelen en mee-ervaren.  Zowel voor de inbrenger, representant als de belangstellende kan een opstelling erg verhelderend werken.

 

Één op één begeleiding is ook mogelijk, om samen een vraag te verkennen met bodemankers of een tafelopstelling.

 

Kosten

Vraaginbrenger: €95,- voor de opstellingsavond en €80,- voor de voorbespreking

Representant en belangstellende: €35,-

 

Locatie:

Den Haag

 

Tijd en Data:

19.00 uur tot uiterlijk 21.30 uur

Kies een avond die voor jou past:

- Maandagavond 9 oktober 2023

- Maandagavond 13 november 2023 

- Maandagavond 11 december 2023

 

Nieuwsgierig naar wat systemisch-dialogisch werk voor jouw beroepsgroep kan betekenen? Davotes biedt workshops op locatie aan.  Informeer via het contactformulier naar de mogelijkheden!

Werken vanuit verbinding