Workshop

OMGAAN MET MONDIGE CLIËNTEN


 

Heb jij wel eens een mondige cliënt in de behandeling? En wil jij onderzoeken wat voor effect dat heeft op jou als professional in het contact met de cliënt?

 

Wees welkom om deel te nemen aan deze workshop en nader kennis te maken met systemisch-dialogisch werk.

 

Voor wie:

Professionals in de zorg: logopedisten, diëtisten, psychologen, haptotherapeuten, (psychosomatische) fysiotherapeuten, verpleegkundigen, artsen, maatschappelijk werkers, jeugdzorgwerkers etc.

 

Je hebt geen ervaring in systemisch-dialogisch werk nodig om deel te nemen. Het is juist een mooie gelegenheid om systeemopstellingen zelf te ervaren en je eigen dialogische houding nader te onderzoeken. In gelijkwaardigheid met professionals uit allerlei werkgebieden binnen de zorg.

 

Wat doen we:

·         Er is veel ruimte voor casuïstiek;  praktijksituaties onderzoeken met behulp van opstellingenwerk,              daar waar je merkt dat het contact of de behandeling moeizaam verloopt;

·         Oefeningen ter verdieping van de dialogische houding en het systemisch waarnemen;

 

 

Doel:

Als professional groeien door eigen vraagstukken vanuit de werksetting in te brengen en op systemisch-dialogische wijze te onderzoeken wat behulpzaam kan zijn voor jou in deze situaties. 

 

Datum: Woensdag 11 september 2019

Waar:     Delft

Kosten:  Aanmelden tot 17 juli €200.-, daarna € 225,- inclusief uitgebreide lunch, koffie, thee, bewijs van deelname. 

Tijd:        Van 9.30 uur tot 17.00 uur.

 

Deze workshop is ook op locatie mogelijk, bijvoorbeeld met een kwaliteitskring. Informeer hier naar de mogelijkheid. 

v


Werken vanuit verbinding