Nascholing


Cursussen & Praktijkdagen

Voor professionals worden er basiscursussen en praktijkdagen  georganiseerd, gericht op toepasbaarheid binnen het vakgebied en gericht op persoonlijke ontwikkeling. 

 

Tijdens de praktijkdagen kunnen er cliënten meegenomen worden door de professionals om een vraag van de cliënt systemisch-dialogisch te verkennen.

  

 

Heb je 8 collega's of meer en een ruime locatie, dan kan er een aanbod op maat worden gemaakt. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Opstellingsdagen

Met deze opstellingsdagen bieden we de mogelijkheid om persoonlijke thema's te kunnen bekijken. Deze dagen kunnen los gevolgd worden.

Om de focus in de basiscursus op de toepasbaarheid te houden, bieden we middels deze opstellingsdagen de mogelijkheid om persoonlijke thema's te bekijken.

 

De Opstellingsavonden worden elke maand in Den Haag georganiseerd. Deze avonden zijn bedoeld om ieder kennis te laten maken met het systemisch-dialogisch werk. Zie agenda hieronder voor actuele data.

 

In de opstellingsdagen, zoals het  seminar Zinvol-leven met Eelco de Geus, worden er met en voor elkaar persoonlijke opstellingen gedaan. Zie agenda voor actuele data.

Opleiding

Vanuit de basiscursussen groeide de vraag naar vervolgtraining om systemisch-dialogisch waarnemen te verdiepen en om opstellingen als dialogisch instrument goed te kunnen begeleiden. Daar is het het opleidingstraject met 5 bouwstenen uit ontstaan. De opleiding is gericht op systemisch denken, opstellingen en dialoog in therapie en coaching. Om aan de opleiding mee te kunnen doen, zijn het volgen van de basiscursus, het bijwonen van opstellingsdagen en de verdiepingscursus verplicht.


Werken vanuit verbinding